Trnavská krajská polícia spustila vlastnú stránku na sociálnej sieti

2019. June 18. - 19:59

Krajské riaditeľstvo (KR) Policajného zboru SR v Trnave spustilo vlastnú stránku na sociálnej sieti. Po KR PZ v Bratislave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach je Trnava šiestym riaditeľstvom, ktoré spustilo vlastnú stránku pod priamou adresou www.facebook.com/KRPZTT.

Trnavská krajská polícia spustila vlastnú stránku na sociálnej sieti
Foto: Polícia/Facebook

„Sme pripravení pomáhať občanom nielen v uliciach, na našej stránke sa občania dozvedia viac o práci polície celého Trnavského kraja, od rieky Morava po Dunaj, spoznajú konkrétnych policajtov”

– uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia bude na stránke zverejňovať aj žiadosti o pomoc pre verejnosť. Chýbať nebudú oznámenia o dopravných obmedzeniach, upozornenia, polícia uvíta občianske podnety, postrehy i návrhy.

„Každý, kto bude stránku sledovať, sa bude môcť zapojiť do pátrania po podozrivých, nezvestných a hľadaných osobách. V prípade, ak bude disponovať užitočnými informáciami, bude mať možnosť ich promptne, rýchlo a jednoducho odoslať vo forme súkromnej správy” – dodala hovorkyňa. Takýto spôsob komunikácie sa policajnému zboru už osvedčil pri existujúcich stránkach a prispel k vyšetrovaniu trestnej činnosti.

TASR

Tags: policia, Trnava