POLÍCIA: Žiada o pomoc pri pátraní po odcudzených motorkách

2013. November 20. - 14:38 | Régió

Trenčianski kriminalisti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po motorkách, ktoré neznámy páchateľ odcudzil od 8. novembra od 19.00 h do 10. novembra do 11.00 h cez otvor v stene v stolárskej dielni v objekte Poľnohospodárskeho družstva v Trenčianskej Teplej.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, z priestorov dielne zmizli krosové motocykle značky KTM 65 SX oranžovej farby, Honda 85 CR červeno-čiernej farby a bugina Comander 1000 XT. "Ďalej páchateľ odcudzil okrem motoriek aj motorovú pílu, motokrosové nohavice a kameru. Ich 49-ročnému majiteľovi krádežou spôsobil škodu 20.300 eur a poškodením múru mu vznikla škoda 500 eur," konkretizovala. Okrem týchto motocyklov neznámy páchateľ odcudzil ešte ďalšie dva, a to Hondu 150 CRF a Hondu 450 CRF. "Ich 47-ročnému majiteľovi krádežou spôsobil škodu 4500 eur," doplnila Antalová.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli k zisteniu páchateľa a k objasneniu tejto krádeže, prípadne ktoré by pomohli polícii pri nájdení odcudzených motoriek a ich vrátení späť majiteľom, môžu občania volať na známe telefónne číslo 158, a to aj anonymne. "Okrem toho, informácie k uvedenej krádeži môžu občania poskytnúť polícii i elektronicky, a to na nasledovné e-mailové adresy patrik.masac@minv.sk alebo tibor.jando@minv.sk," uzavrela Antalová.

tasr

Tags: zlodej