SLOTA: Matoviča nazval polobláznom a Hrnčiara špinavým gaunerom

2012. January 22. - 08:33 | Belföld

Predseda Slovenskej národnej strany Ján Slota nazval lídra Obyčajných ľudí Igora Matoviča cirkusovým šašom a polobláznom, martinského primátora a desiatku na kandidátke strany Most-Híd Andreja Hrnčiara zas špinavým gaunerom a zradcom.

„Keď poloblázon a cirkusový šašo Matovič vyhlasuje, že bude mať dvojciferné číslo, tak to by už bolo veľmi zlé so Slovenskom, keby sa blázni dostali do parlamentu bez nejakých väčších problémov. Ja tomu proste nemôžem uveriť, ja by som nemohol byť predsedom Slovenskej národnej strany,“ povedal Slota po rokovaní rozšíreného predsedníctva SNS v Žiline. „Ľudia už dávno pochopili, že Matovičove percentá Maďarov ustrážia lepšie ako Slotove promile,“ reagoval líder strany Obyčajných ľudí a nezávislých osobností Igor Matovič.

Martinský primátor sa nedávno rozhodol ísť do veľkej politiky na kandidátke strany Most -Híd. „Ja som sa s ním veľmi dobre poznal a nikdy v živote by som neveril, že spraví takúto špinavosť. Ja ho môžem označil len za špinavého gaunera a zradcu slovenských záujmov o to viac ako primátora Martina, kde sa odohrávali všetky dôležité udalosti spojené s obrodou slovenského národa. To, čo spravil tento chrapúň, to nemá rozmerov. Napľul celému národu do ksichtu a predovšetkým Martinčanom, kde je primátorom. Veď celý Martin by ho mal opľuť, nakopať ho do zadku a vyhodiť ho z tej radnice,“ povedal Slota. Martinský primátor a desiatka na kandidátke strany Most-Híd povedal, že na Slotových vyjadreniach sa vždy dobre pobaví a pobavil sa aj teraz. „V posledných týždňoch na mňa používa dosť tvrdé výrazy, akoby ma chcel vyprovokovať a stiahnuť na svoju úroveň. SNS a aj pán Slota prezentujú názory 19. storočia, ja prezentujem názory 21. storočia a nechám to na Martinčanoch, aby to sami posúdili. Ale vôbec sa nebojím, že by niekto z Martina bral jeho slová vážne,“ reagoval Andrej Hrnčiar.

SITA/para