Najlepšie služby poistenia podnikateľských rizík ponúka QBE Insurance

2014. October 22. - 01:10 | Belföld
Počas galavečera v Bratislave udelili predstavitelia SASP a Slovenskej asociácie rizikového manažmentu (SARM) aj cenu Osobnosť SIBAF za celoživotný prínos pr...
Najlepšie služby poistenia podnikateľských rizík ponúka QBE Insurance
Slávnostný galavečer 9. ročníka konferencie Fóra sprostredkovateľov poistenia SIBAF a vyhlásenie výsledkov ankety o najlepšiu poisťovňu sa konal v utorok 21. októbra 2014 v hotel Gate One na Ambrušovej ulici v Bratislave. Na snímke 1. miesto v kategórii Poisťovňa priemyslu a podnikateľov, cenu preberáza za QBE Insurence (Europe) Limited, pobočka poisťovne z iného členského štátu Peter Cisar, cenu odovzdáva generálna sekretárka Asociácie malých a stredných podnikateľov SR Viera Vašicová. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Bratislava 21. októbra (TASR) - Najlepšie služby v oblasti poistenia priemyselných a podnikateľských rizík ponúka slovenská pobočka spoločnosti QBE Insurance (Europe) Limited. Vyplýva to z výsledkov súťaže o Najlepšiu poisťovňu, ktorú zorganizovala Slovenská asociácia sprostredkovateľov v poisťovníctve (SASP). Víťazov vyhlásila počas dnešného galavečera, ktorý ukončil odbornú konferenciu Slovak Insurance Broker and Agent Forum (SIBAF) 2014.

"Hlasovali členovia SASP a pri výbere najlepšej poisťovne brali do úvahy skúsenosti, ktoré majú s poisťovňami a hodnotili najmä komplexnosť služieb. Som rada, že na prvých dvoch miestach sa umiestnili poisťovne s počtom bodov viac ako 90 z možných 100," uviedla prezidentka SASP Michaela Chebeňová.

Na druhom mieste v poistení priemyselných a podnikateľských rizík sa umiestnila AIG EuropeLimited, pobočka poisťovne z iného členského štátu a na treťom Allianz - Slovenská poisťovňa, a. s.

SASP oceňovala aj poisťovne v rámci kategórie poistenia vozidiel. Víťazom sa stala spoločnosť Allianz - Slovenská poisťovňa, na druhom mieste skončila QBE Insurance (Europe) Limited, pobočka poisťovne z iného členského štátu a na treťom UNIQA poisťovňa, a. s.

Počas galavečera v Bratislave udelili predstavitelia SASP a Slovenskej asociácie rizikového manažmentu (SARM) aj cenu Osobnosť SIBAF za celoživotný prínos pre oblasť poisťovníctva. Získal ju predseda predstavenstva a prezident Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s., Marek Jankovič.
Slávnostný galavečer 9. ročníka konferencie Fóra sprostredkovateľov poistenia SIBAF a vyhlásenie výsledkov ankety o najlepšiu poisťovňu sa konal v utorok 21. októbra 2014 v hotel Gate One na Ambrušovej ulici v Bratislave. Na snímke 1. miesto v kategórii najlepšia diplomová práca v oblasti poisťovníctva cenu preberá študent Martin Fajer (vpravo), cenu odovzdáva obchodný riaditeľ TASR Richard Jajcay. Foto: TASR/Štefan Puškáš

SASP tento rok obnovila súťaž SIBAF Award "Najlepšia diplomová práca v oblasti poisťovníctva". Jej cieľom bolo objaviť študentov vysokých škôl s technickým a ekonomickým zameraním, ktorí pracujú na diplomových prácach z oblasti poisťovníctva. Najlepších z nich ocenili na galavečere - na prvých dvoch miestach sa umiestnili študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zvíťazil Martin Fajer a na druhom mieste skončila Veronika Kovačičová. Tretiu priečku obsadila Zuzana Kabáthová, študentka Fakulty matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislave.



Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR